Preskočiť na hlavný obsah

Jarný rybársky súboj o najväčší úlovok na Kadurke bude 12. mája

BYTČA – Milovníci rybolovu majú dôvod na radosť. MO SRZ Bytča organizuje 12. mája 2024 na vodnej nádrži Kadurka jarný rybársky pretek, kde sa po zimnom období môžu rybári opäť stretnúť a zažiť vzrušenie z lovu. Pretek, ktorý sa teší veľkej obľube, ponúka obmedzený počet miest, konkrétne pre 130 účastníkov.

Ranné štartovné sa vyberá medzi 6:00 a 7:00 a je stanovené na 15 eur. Každý účastník okrem registrácie získa klobásu s osviežujúcou kofolou a šancu vylosovať si svoje lovné miesto. Súťaž začína presne o 7:00 a bude trvať do 11:00 hodiny.

Organizátori zdôrazňujú, že počas prvých dvoch hodín je zakázané prikrmovanie a lov je povolený len na jednu udicu. Bodovanie je vyhradené pre ušľachtilé ryby spĺňajúce lovnú mieru – za každý centimeter ryby získate 10 bodov. Medzi cieľové druhy patria kapríky, šťuky, zubáče a pstruhy.

Hlavný rozhodca Roman Ščury bude jediný, kto môže určovať platnosť úlovkov, pričom jeho verdikty sú konečné a nespochybniteľné. Pri bodovaní budú môcť Romanovi Ščurymu asistovať dvaja odborníci, Viktor Bielik a Ľuboš Korec.

Ak sa na súťaž prihlási nedostatočný počet účastníkov, pretek sa zruší. V prípade záujmu sa prosím prihláste čo najskôr prostredníctvom správy cez Messenger alebo kontaktujte p. Bubla na čísle 0948 840 790.

Nenechajte si ujsť túto jedinečnú príležitosť na začiatok rybárskej sezóny a ukážte svoje zručnosti v súťažnom love!

zdroj: FB_MO_SRZ

Zuzana Žigová

Vyhľadávanie